Expositie Sesamstraat 2022

Vanaf juni ligt de leukste straat van Nederland in Terschuur. Sesamstraat is namelijk tijdelijk verhuisd naar ons museum! Met de bijzondere expositie ‘Laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan’ komt deze straat weer helemaal tot leven. De o-zo verschillende maar beste vrienden Bert en Ernie. Tommie met zijn ‘Poehee!’ en boterham met pindakaas. “Dag Dikkie Dik, tot de volgende…? Keer!”. En natuurlijk Pino, die grote blauwe vriend van iedereen.

Generaties zijn met hen opgegroeid. En nu kun je ze ontmoeten! Ook worden er voor jong en oud allerlei leuke en speciale activiteiten georganiseerd. Neem een kijkje in Bert en Ernie’s slaapkamer, bezoek een van de speciale poppenkastvoorstellingen, maak een foto met Pino en Ieniemienie en leer meer over de geschiedenis van jouw favoriete straat.

Versier een Koekie!

Is jouw dochter, zoon of kleinkind (of ben jij zelf 😉) ook zo gek op het versieren van koekjes? Doe dan mee met onze Koekiemonster winactie! Klik op onderstaande link, kijk hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen. Succes!

 

Koekiemonster wedstrijd

Sesamstraat kleurwedstrijd

Doe mee met onze Sesamstraat kleurwedstrijd! Print de kleurplaat met Koekiemonster uit of kom deze halen in ons museum. Mooi ingekleurd? Stuur hem dan weer op of kom hem persoonlijk brengen en maak kans op een mooie prijs! Begin januari 2023 maken we de winnaar bekend.

Sesamstraat kleurwedstrijd

Sesamstraat poppenkastvoorstelling

De komende maanden staan alle poppenkastvoorstellingen in het teken van Sesamstraat. Everdien van der Laan heeft weer heel mooie verhalen gemaakt dus reserveer snel je plek!

Poppenkastvoorstellingen