Seniorenuitje

Gezellig een hele dag met zijn allen op stap vanuit de club, vereniging of het verzorgingstehuis? Denk voor een seniorenuitje eens aan ons museum! Bij ons staat een dag helemaal in het teken van herinneringen ophalen en weer even terug reizen naar het verleden. Een feest der herkenning gegarandeerd.

Goed toegankelijk

Het museum is goed toegankelijk voor ouderen en mindervaliden. Er zijn zeer veel voorzieningen, waaronder rollators, rolstoelen, rolstoelliften, brede gangpaden en aangepaste toiletten.

Horecazaal

Het museum heeft 5 horecazalen. Deze hebben een capaciteit van tussen de 40 en 60 personen per zaal. Gezamenlijk hebben ze een capaciteit van 250 personen. Uitermate geschikt voor een seniorenuitje.

Arrangementen voor een seniorenuitje

Voor groepen hebben wij diverse (dagvullende) arrangementen samengesteld. Het museum bezoeken met koffie en wat lekkers, een uitgebreide lunch of afsluiten met een heerlijk stamppotbuffet? Wij bieden tal van mogelijkheden en dat allemaal op één locatie.

Arrangementenlijst

Eén van de dagarrangementen is het Barnevelds dagarrangement. Hierbij start je de dag met koffie en wat lekkers bij de kleindierenmarkt in de Midden Nederland Hallen. Vervolgens ga je aan het eind van de ochtend naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum voor een heerlijke lunch en een museumbezoek.

Informatieaanvraag seniorenuitje