Agenda en exposities

Er zijn het hele jaar door activiteiten in het museum. Van wisselende exposities en workshops tot poppenkastvoorstellingen en speurtochten.

Wil je actief op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Deze sturen we een paar keer per jaar. Ook op social zijn we te volgen via Facebook en Instagram.

Jaarkalender 2022

Nog geen plannen in juli of augustus? Kijk snel wat je bij ons allemaal kunt komen doen! Al onze activiteiten voor het hele jaar vind je in op onze jaarkalender.

Jaarkalender 2022

Expositie Sesamstraat 2022

De leukste straat van Nederland vind je vanaf juni in Terschuur. Dan pakken Tommie, Ieniemienie, Bert & Ernie en natuurlijk ook Pino uit Sesamstraat hun dozen bij ons uit!

Expositie Sesamstraat

Barbie taxatiedagen 2022

Wil je weten wat je oude Barbie of Barbie accessoires waard zijn, óf wil je weer zo goed mogelijk in de oude staat terugbrengen, kom dan met je spullen langs voor de beste Tips & Tricks!

Barbie taxatiedagen 2022

Poppendokter 2022

Knuffelberen met gebroken pootjes of slechtziende poppen? Geen traantjes, want de Poppen- en Berendokter staat klaar met kraaltjes en lapjes stof om iedereen weer ‘op te lappen’.

 

Wanneer komt de poppendokter!

Poppenkast voorstellingen 2022

Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer verschillende poppenkast voorstellingen te bewonderen. Het Doll-op Poppentheater staat weer te popelen om verhalen te vertellen!

Poppenkast voorstellingen 2022

Workshops decoratief schilderen

Wil je decoratief schilderen leren of kun je al schilderen maar wil je meer vaardigheden en inspiratie opdoen? Kom dan naar een van de workshops door Emmy Stokvis!

Workshops decoratief schilderen