Agenda en exposities

Er zijn het hele jaar door activiteiten en wisselende exposities in het museum. Vanaf 1 juli kun je de expositie van De Fabeltjeskrant komen bewonderen!

Wil je actief op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Deze sturen we een paar keer per jaar. Ook op social zijn we te volgen via Facebook en Instagram.

Barbie taxatie- en spadagen

Heb jij nog een oude en of bijzondere Barbie en wil je weten wat die waard is? Of wil je tips voor onderhoud en herstel? Meld je dan aan voor een van de Barbie taxatiedagen.

Barbie taxatiedagen zijn op:
– zaterdag 11 september
– zaterdag 30 oktober
– zaterdag 11 december

Bekijk de taxatiedagen

Poppendokter in 2021

Knuffelberen met gebroken pootjes of slechtziende poppen? Geen traantjes, want de Poppen-en Berendokter staat klaar met kraaltjes en lapjes stof om iedereen weer ‘op te lappen’.

In 2021 is de poppendokter aanwezig op:
– 21 juli: 11.00-16.00 uur
– 22 september: 11.00-16.00 uur
– 10 november: 11.00-16.00 uur

Fabeltjeskrant

1 juli t/m 31 december

Keek jij vroeger ook altijd naar de Fabeltjeskrant? Kom herinneringen ophalen tijdens deze unieke expositie en maak kennis met Meneer de Uil, Bor de Wolf, Lowieke de Vos (Hatsikidee), de pinnige Juffrouw Ooievaar en vele andere bewoners van het Grote Dierenbos.

Expositie de Fabeltjeskrant

Zomervakantie activiteiten

10 juli t/m 5 september

Tijdens de zomervakantie zijn dagelijks diverse ambachten live te zien. Weet jij bijvoorbeeld hoe een boek wordt gerestaureerd? Of een glas in lood raam wordt gezet? Of hoe je zelf een touw kan maken? Kom dat ontdekken in Terschuur! Buiten is het Oud Hollands Spellenplein weer geopend. Ga spijkerbroek hangen, spijkerslaan of doe ouderwets de was!

Herfsttocht in het museum

1 oktober t/m 30 november

Het is herfst, de bladeren verkleuren en vallen van de bomen. Ook in ons museum dwarrelen bijzondere herfstbladeren neer. Kom tijdens deze twee weken de ‘herfsttocht’ door het museum te maken. Zoek alle verstopte herfstbladeren in het museum en los de herfst rebus op!