Coronamaatregelen

Ondanks dat er geen maatregelingen voor doorstroomlocaties meer zijn willen we toch zorgen dat iedereen ons museum zo verantwoordelijk mogelijk kan bezoeken. Wat kun je verwachten en waar moet je rekening mee houden?

Voldoende en heldere bewegwijzering

Het museum heeft 3 routes. In al deze routes hanteren we eenrichtingsverkeer. De bewegwijzering in het museum is vernieuwd en daarop aangepast.

Extra hygiënemaatregelen

Zowel binnen als buiten het museum hebben wij desinfectiepunten geplaatst. Hier kun je ten alle tijden gebruik van maken. Daarnaast doen we extra schoonmaakrondes gericht op de contactoppervlakken.

Restaurant

In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum bevindt zich een ruim opgezet museumcafé. Ook is er een groot terras bij het museum. Je kunt zowel binnen als buiten dus genieten van bijvoorbeeld koffie en gebak of een lekkere lunch.

Overige belangrijke richtlijnen

  • We verzoeken je – waar nodig – de instructies van het personeel op te volgen
  • We raden je aan om met de auto te komen, er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
  • Als het weer het toelaat, willen we je vragen jassen en (grote) tassen zoveel mogelijk in de auto te laten liggen.
  • Ben je in het bezit van een entreebewijs maar heb je griep- en/of verkoudheidsverschijnselen? Dan raden wij je aan niet te komen. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Neem tijdig contact met ons op, dan bieden wij een gepaste oplossing. Wij hopen op je begrip.
Online tickets