Coronamaatregelen

We hebben het een en ander aangepast om jouw bezoek aan het Oude Ambachten & Speelgoed Museum zo verantwoord mogelijk te maken. Wat kun je verwachten en waar moet je rekening mee houden?

Doorstroomlocatie

Ons museum is een doorstroomlocatie, voor het museum bezoek is geen coronatoegangsbewijs verplicht.

Voldoende en heldere bewegwijzering

Het museum heeft 3 routes. In al deze routes hanteren we eenrichtingsverkeer. De bewegwijzering in het museum is vernieuwd en daarop aangepast. Ons personeel is ook extra getraind in het verlenen van service en het handhaven van de maatregelen.

Extra hygiënemaatregelen

Zowel binnen als buiten het museum hebben wij desinfectiepunten geplaatst. Hier kun je ten alle tijden gebruik van maken. Daarnaast doen we extra schoonmaakrondes gericht op de contactoppervlakken.

Restaurant

In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum bevindt zich een ruim opgezet museumcafé. Ook is er een groot terras bij het museum. Je kunt zowel binnen als buiten dus genieten van bijvoorbeeld koffie en gebak of een lekkere lunch.

Maximum aantal bezoekers

Ondanks dat de 1,5 meter niet meer van toepassing is hanteren we wel een maximaal aantal bezoekers. Wij raden je aan om te reserveren* voorafgaand aan je bezoek. Koop je online een ticket.

*Bij het bereiken van het maximum aantal bezoekers kun je alleen nog met een gekocht e-ticket naar binnen.

Overige belangrijke richtlijnen

  • We verzoeken je – waar nodig – de instructies van het personeel op te volgen
  • We raden je aan om met de auto te komen, er is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
  • Als het weer het toelaat, willen we je vragen jassen en (grote) tassen zoveel mogelijk in de auto te laten liggen.
  • Ben je in het bezit van een entreebewijs maar heb je griep- en/of verkoudheidsverschijnselen? Dan raden wij je aan niet te komen. De gezondheid van onze bezoekers en medewerkers staat voorop. Neem tijdig contact met ons op, dan bieden wij een gepaste oplossing. Wij hopen op je begrip.
Online tickets